Microsoft Frissítés – “January Patch Day”

Microsoft Frissítés – “January Patch Day”

A Microsoft ”January Patch Day” windows frissítés telepítésének következtében tapasztalható, hogy jelenleg néhány EPLAN alkalmazás nem indul el. Ez kiterjed minden olyan termékre mely az EPLAN Licensz Manager-t vagy, az EPLAN Licensz Kliens -t használja.

Nem indul az EPLAN alkalmazás? Így lehet átmenetileg újraindítani az EPLAN-t!

A Microsoft ”January Patch Day” windows frissítés telepítésének következtében tapasztalható, hogy jelenleg néhány EPLAN alkalmazás nem indul el. Ez kiterjed minden olyan termékre mely az EPLAN Licensz Manager-t vagy, az EPLAN Licensz Kliens -t használja. Azonban a windows frissítés letörlésével rendszerint  lehetséges a fent említett probléma átmeneti megoldása, azaz az EPLAN alkalmazások újra elindulnak. Az EPLAN azonban felhívja a figyelmet, hogy a javasolt megoldás csak egy tipp, annak alkalmazása a felhasználó saját felelőssége. Kérem gondolja meg, hogy a javasolt megoldás IT biztonság szempontjából alakalmazható-e az Ön cégénél.  Az EPLAN a Microsoft-tal közösen már intenzíven dolgozik a végleges megoldáson, mely az EPLAN alkalmazások  jól megszokott működését garantálja a frissítés után is. Amint meglesz ez a megoldás, azonnal tájékoztatjuk erről.

Addig is az alábbiakat követve tudja elindítani az EPLAN szoftverét:

Az alábbi hiba üzenet jelenik meg az EPLAN szoftver elindításakor? Ha igen, kérem ellenőrizze, hogy az alábbi frissítések egyike volt-e telepítve a rendszerében. Az Ön operációs rendszeréhez tartozó  frissítés kitörlése után, el kellene, hogy induljon az EPLAN szoftver. Windows 10 1709 (KB4056892)

Windows 10 1703 (KB4056891)

Windows 8.1 (KB4056898)

Windows 7 (KB4056897)

Windows Server 2016 1709 (KB4056892)

Windows Server 2012 (KB4056899)

Az alábbi linken a Microsoft által kiadott összes  “January Patch Day” frissítés megtalálható:
https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=2018-01  Amennyiben a probléma a frissítés kitörlése után is fennáll,  kérjen bátran segítséget az EPLAN technikai csapattól. Online:EPLAN Solution Center
Telefon: +36 23 420 735 Ezúton is elnézést kérjük a probléma által okoztott kellemetlenségek miatt. Az Ön magyarországi EPLAN csapata

More

More