Több mint 3000 ETI termék elérhető online az EPLAN Data Portal- on

Több mint 3000 ETI termék elérhető online az EPLAN Data Portal- on

Az ETI európai gyártóként kínál védelmi készülékeket a villamos ipar számára és több mint 3000 erméket (kismegszakítók, olvadóbiztosítók) nyújt az EPLAN Data Portal számára.

Az ETI a világ egyik vezető szolgáltatójaként a villamos iparba kínál védelmi készülékeket. Az öt nagyobb gyártó közül az ETI a legnagyobb a világon, aki olvadóbiztosítót gyárt, emellett az egyik vezető gyártója az innovatív kapcsolóknak és megszakítóknak is. Az ETI termékeket kínál 0,5A és 6300A között (olvadóbiztosítók, kismegszakítók, áram- védőkapcsolók és légmegszakítók) lakóingatlanokba, ipari környezetbe, a villamosenergia elosztásba, napelemes rendszerekhez és más megújuló energiaforrásokhoz. Az ETI csoport 14 leányvállalatával Európában szorosan együttműködik a kiválasztott partnereikkel. Úttörőnek számítunk az akkumulátor és a napelemes rendszerek védelme területén, részt veszünk a nemzetközi szabványosításban az olvadóbiztosítók és a kapcsolókészülékek területén. Az EPLAN adatbázisban jelenleg több mint 3000 új ETI termék található lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználók számára: Tovább


ASTI termék család:
  • Kismegszakítók:
    ETIMAT (0,5A- től 125A- ig AC és DC típus), áram- védőkapcsolók: EFI-2, EFI-4, kombinált védelem: KZS 1M, KZS 2M, KZS 4M
  • NV, D, C, D0 rendszerű olvadóbiztosító gG, aM, gF, gTr karakterisztikával és a hozzájuk tartozó szakaszolható olvadóbiztosító aljzattal.
  • ETICON termék család:
    Kisméretű mágneskapcsolók és motorvédők, hőkioldók és egyéb tartozékok.
  • Green Protect termék család:
    DC típusú olvadóbiztosító CH és NV/NH rendszerű, gPV és gR karakterisztikával, és a hozzájuk tartozó DC aljzattal vagy szakaszolóval.

Termékeinkről 11 nyelven kaphat információt: angol, német, lengyel, szlovák, horvát, szlovén, cseh, román, magyar, orosz és ukrán. A termékekről fényképet, méretrajzot és linket a weboldalra 3 különböző nyelven biztosítunk: angol, német és orosz. A termékek az ETI katalógushoz hasonlóan fa struktúrában helyezkednek el, így a tervezők könnyen kiválaszthatják a termékeket és jó termék- áttekintést kapnak. A beépített C rendszerű olvadóbiztosító szűrőnek köszönhetően a tervező ki tudja választani a megfelelő szakaszolót a kívánt olvadóbiztosítóhoz. A fa struktúra a link segítségével letölthető bit.ly/eti_eplan. Régebbi EPLAN verzióhoz az alábbi link segítségével letölthet egy adatbázist, amely tartalmazza az ETI termékeket bit.ly/eti_eplan.

Az ETI termékcsalád újdonságai:
  • KZS B típusú áram- védőkapcsolók (napelemes rendszerek AC oldalára, villamos autók töltőállomásához és frekvenciaváltós hajtásokhoz)
  • Új típusú NH gG típusú olvadóbiztosító napelemes inverterek védelmére 800V AC hálózaton
  • Új típusú KVL kábelelosztószekrény
  • PFB D0 rendszerű olvadóbiztosító aljzat
  • Speciális, különleges olvadóbiztosítók:
    • NH biztosító napelemes (PV) rendszerekhez (1500V DC, 1200V DC, 1100V DC, 1000V DC)
    • Akkumulátorok védelme DC NH és DC CH típusú olvadóbiztosítókkal.
    • Vontatási rendszerhez DC olvadóbiztosító
    • Túlfeszültség korlátozók AC és DC alkalmazásokhoz 10/350 és 8/20 impulzusokkal

További információ az ETI honlapján: www.etigroup.eu oldalon és feliratkozhat a YouTube csatornánkra

Cím

ETI HU Elektrotechnikai, Kft.
Rokolya utca 25
HU-1131 Budapest
Tel: +36 1 238 0784
Fax: +36 1 787 7901
E-mail: eti@eti-hu.hu 
www.eti-hu.hu